ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Ευχαριστίες στον προπονητή του Παμμηλιακού Φώτη Παπαδόπουλο από γονείς αθλητών

EYΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
 
Μετά την αιφνίδια απόφαση του Δ.Σ. του Παμμηλιακού για την λήξη  της συνεργασίας του με τον προπονητή κύριο Φώτη Παπαδόπουλο, εμείς οι γονείς * των παιδιών νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Άνθρωπο και Προπονητή Φώτη Παπαδόπουλο για ότι έκανε για τα παιδιά μας κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με το Σωματείο.
 
Αγαπητέ Coach,
 
Κατά την διάρκεια της προπονητικής σου εμπειρίας στην Μήλο, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα προπονητή που βελτίωσε την απόδοση των τμημάτων, την οργάνωση, τον τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης αλλά κυρίως την αγωνιστική διάθεση και το ενδιαφέρον  των παιδιών μας για το άθλημα.
 
Κρίνοντας το αποτέλεσμα της δουλειάς σου, οφείλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια, την συνέπεια, το πνεύμα συνεργασίας, το ήθος, αλλά κυρίως για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξες για τους μικρούς αθλητές της Μήλου κάτι που είναι αδιαμφισβήτητο και φάνηκε όχι μόνο στην απόδοση των ομάδων αλλά κυρίως στα ευχαριστημένα πρόσωπα των παιδιών μας που με λαχτάρα πήγαιναν στο γήπεδο όχι μόνο για το ΑΘΛΗΜΑ αλλά και για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
 
 
Σου ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 
Καλή Συνέχεια!
 
(*Η επιστολή αυτή εκφράζει ένα μεγάλο μέρος γονέων που εκτίμησαν την συνεισφορά του  κ. Φώτη Παπαδόπουλου και θα ήθελαν να τον ευχαριστήσουν και δημόσια!)
 

 

Ακολουθήστε μας