LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Live ενημέρωση

Hellas EAP: Νέα εταιρική ταυτότητα

 

 

Νέα εταιρική ταυτότητα απέκτησε η Hellas EAP, σηματοδοτώντας την απόφασή της να διευρύνει περαιτέρω τους ορίζοντές της, ανοίγοντας καινούργια πεδία δράσης με την ανάπτυξη σύγχρονων προγραμμάτων που εστιάζουν τόσο σε ένα αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό, όσο και στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των οργανισμών.

Βασικό σύμβολο του νέου λογοτύπου της Hellas EAP είναι το «τετράγωνο» που υποδηλώνει το «κουτί» από το οποίο η εταιρία προτρέπει τους οργανισμούς και τους ανθρώπους τους να «απελευθερωθούν», να «πετάξουν» ώστε να μπουν σε ένα ταξίδι μετασχηματισμού σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας ως «φτερά» τις καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες της Hellas EAP.

Η κίνηση κι η πλαστικότητα που χαρακτηρίζουν τις εικαστικές γραμμές της νέας εταιρικής ταυτότητας δίνουν πιο ξεκάθαρα το στίγμα της Hellas  EAP για ευελιξία, καινοτομία, διαφοροποίηση κι η ανάλαφρη γραφή της εταιρικής επωνυμίας αποτυπώνει τη διάθεση και το στρατηγικό στόχο της για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη. 

Η CEO της Hellas EAP, Τατιάνα Τούντα, με αφορμή την αλλαγή της οπτικής επικοινωνίας της εταιρείας, δηλώνει ότι «επιμένουμε με το ίδιο όραμα και την ίδια φροντίδα που δείχνουμε χρόνια τώρα στις επιχειρήσεις και τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά, να προσεγγίζουμε μέσα από διαφορετικό πρίσμα την έννοια της αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου κεφαλαίου. Με ανανεωμένο πλέον «αέρα» αλλά πάντα μέσα από την  επιστημονική μας εξειδίκευση, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από το να καθοδηγούμε τους οργανισμούς να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες των ανθρώπων τους και να παράξουν επιχειρησιακή αξία».

Σημειώνεται ότι, η Hellas EAP είναι η ηγέτιδα εταιρία στην υλοποίηση Employee Assistance Programs, έχοντας στο επίκεντρο την προαγωγή του well being στον εργασιακό χώρο.  Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί η παροχή tailor made λύσεων, για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας των εργαζομένων και την αύξηση της παραγωγικότητας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βιωσιμότητα των οργανισμών. 

 

 

Ακολουθήστε μας