ΜΗΛΟΣ

Μήλος

'Ένα παιδί ταξιδεύει' την Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου

 

 

 

Ένα παιδί ταξιδεύει

 

Το Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου παρουσιάζουν την παράσταση σύγχρονου χορού “Ένα παιδί ταξιδεύει” την Κυριακή, 14 Απρίλη στις 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου “Γεώργιος Ηλιόπουλος”.

 

Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία αλλά δεν μπορώ να κάνω το ταξίδι σας. Είμαι επισκέπτης. Το κάθε τι που αγγίζω με πονάει πραγματικά κι έπειτα δεν μου ανήκει. Όλο και κάποιος βρίσκεται να πει «δικό μου είναι». Εγώ δεν έχω τίποτε δικό μου είχα πει κάποτε με υπεροψία. Τώρα καταλαβαίνω πως το τίποτε είναι τίποτε. Ότι δεν έχω καν όνομα και πρέπει να γυρεύω ένα κάθε τόσο. Δώστε μου ένα μέρος να κοιτάω. Ξεχάστε με στη θάλασσα. Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία.

(Θόδωρος Αγγελόπουλος, για την ταινία “Ταξίδι στα Κύθηρα”)

Μια παράσταση για όλα τα παιδιά της γης που ταξιδεύουν. Ταξίδια με όλα τα μέσα. Με τρένα, αεροπλάνα, πλοία, ανεμόπτερα, αερόστατα, φτερωτά άλογα, πυγολαμπίδες ή με τα πόδια.

Ταξίδια φαντασίας, ταξίδια γνώσης, ταξίδια που θέλουν να κάνουν ή που είναι υποχρεωμένα να κάνουν γιατί δεν έχουν πια σπίτι. Μαζί με την οικογένειά τους ή μόνα τους, επειδή έτσι το θέλησαν οι “μεγάλοι” και “ισχυροί”. Μια παράσταση για το παιδί που όλοι είμασταν κάποτε.

Επί σκηνής οι σπουδαστές Σύγχρονου Χορού  και η Ομάδα Performance Project

Χορογραφία – Σκηνοθεσία – Διδασκαλία: Φιλιώ Λούβαρη

Ηχοληψία - Φωτισμοί: Δημήτρης Πουλημένος

Χορηγός: Imerys

Γενική Είσοδος: 2,00 ευρώ (είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά)

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios