ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Το Εθνικό Θέατρο σε ζωντανή μετάδοση στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου

 

 

 

Σε συνέχεια των επιτυχημένων ζωντανών μεταδόσεων του Εθνικού Θεάτρου με τις παραστάσεις «Ο Πρίγκιπας και ο Φτωχός»  της Τζέμα Κένεντι , και «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου,  σας ενημερώνουμε  ότι το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 σε ζωντανή μετάδοση θα παρουσιαστεί η παράσταση «Μικρές Ιστορίες για Αγρίους».

Η Εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει μια σύνθεση πάνω σε σύντομες ιστορίες του σπουδαίου σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα και παιδαγωγού Μπερνάρ Φριό, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Σαββίδου.

ethniko theatro0419a

Οι ιστορίες του Φριό πηγάζουν από ένα σπάνιο χάρισμα να θίγει τα πιο σημαντικά, τα πιο μεγάλα κι ευαίσθητα ζητήματα με τρόπο ανάλαφρο που όμως δεν στερείται βάθους. Με την τολμηρή και ευαίσθητη ματιά τους, με την ελαφράδα και το χιούμορ τους διαπραγματεύονται θέματα της καθημερινής ζωής, των σχέσεων, των ανακαλύψεων, των μυστικών και των συγκρούσεων της νεανικής μας ηλικίας. Αποτελούν εξαιρετική βάση για τη δημιουργία μιας παράστασης που φιλοδοξεί να προσδώσει πολύχρωμη φωνή σε όσα, καμιά φορά, με δυσκολία λέγονται πίσω από τις κλειστές πόρτες του εφηβικού μας δωματίου.

Ώρα προσέλευσης στις 20:30, η παράσταση θα αρχίσει στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ethniko theatro0419b

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios