ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Στην Μήλο το 11ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών

 

 

Ομιλίες σχετικά με τον προσδιορισμό της έννοιας του εθελοντισμού, τις διαφορετικές εκφάνσεις του και την συνεισφορά των πολιτών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι και όσες συμμετέχουν στο 11ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων με θέμα «Εθελοντισμός: Ο καθρέπτης των ενεργών πολιτών».

Ομιλητές θα είναι πανεπιστημιακοί, εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι εθελοντικών φορέων με ενεργό δράση και εμπειρία στους τομείς του περιβάλλοντος, της πολιτισμικής κληρονομιάς, της εκπαίδευσης, κ.α. τόσο σε εθνικό όσο και σε κυκλαδίτικο επίπεδο.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών (ΟΣΥΓΥ) «Οι Κόρες των Κυκλάδων» και το Σύλλογο Γυναικών Μήλου στη Μήλο, την Πέμπτη 2 έως Κυριακή 5 Μαΐου 2019. Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) του Υπουργείου Εσωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας, με συνδιοργανωτές το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Μήλου.

Σημειώνεται επίσης ότι στο πλαίσιο του 11ου συνεδρίου, θα υλοποιηθεί παράλληλη δράση λήψης δειγμάτων για την ανεύρεση εθελοντών/-τριών δοτών  αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών.

Περισσότερα στο συνημμένο πρόγραμμα και στην πρόσκληση του 11ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου & Παράλληλης Δράσης.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 44Στιγμιότυπο οθόνης 44

 

 

 

 

 

 

www.koinignomi.gr

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios