ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Το «φαινόμενο Μήλος» σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Το τουριστικό θαύμα της Μήλου περιέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, προσκεκλημένος στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Αφορμή για την πρόσκληση αποτέλεσε η συνεχής ανοδική πορεία που παρουσιάζει ο προορισμός, όπου, μετά τις σημαντικές επιδόσεις σε αφίξεις και διανυκτερεύσεις των τελευταίων ετών, εμφανίζει περαιτέρω αύξηση και στην τρέχουσα περίοδο κατά 30%!

Ο κ. Δαμουλάκης αναφέρθηκε στην πολυσύνθετη στρατηγική προσέγγισης των αγορών που συστηματικά επιχειρείται και η οποία δικαιώνεται καθημερινά , όπως είπε, από την ενίσχυση της φήμης του νησιού σε όλο τον κόσμο, που εκδηλώνεται τόσο σε επίπεδο ζήτησης εκ μέρους επισκεπτών όσο και από το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Το σημαντικό, όπως επισήμανε, είναι ότι η τουριστική ανάπτυξη δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του νησιού, όπου ακόμα και οι τουριστικές μονάδες είναι μικρές αλλά σύγχρονες και εξυπηρετούν ένα μεγάλο φάσμα του διεθνούς ενδιαφέροντος, διατηρώντας την αυθεντικότητα ακόμα και της τοπικής γαστρονομίας χάρη στον πλούσιο πρωτογενή τομέα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios