ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου: Εξαιρετικό ξεκίνημα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου «RUYA» σε σκηνοθεσία Tolgay Pekin (11 & 12 Μάη) και «ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ» σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά & Πρόδρομου Τσινικόρη (18 Μάη) καθώς και η Performance «Είμαι το κόνσεπτ / κομμάτια που πέφτουν» της Φιλιώς Λούβαρη & της Μάντης Λυκερίδου (11, 12, 18 Μάη).

Το κοινό της Μήλου ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το τεράστιας σημασίας για το νησί μας εγχείρημα, και γέμισε το Αρχαίο Θέατρο της Μήλου.

Ευχαριστούμε θερμά την Πειραματική Σκηνή Μήλου για την συμπαραγωγή του “RUYA”, την ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ και το Ινστιτούτο Γκαίτε για την συμπαραγωγή και την ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ για και την υποστήριξη περιοδείας του «ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ», το Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου για την παραγωγή της Performance και όλους όσοι εργάστηκαν σε καλλιτεχνικό, τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο για αυτό το πρώτο ξεκίνημα του Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου την ερχόμενη Παρασκευή & Σάββατο. Μείνετε συντονισμένοι. Ευχαριστούμε Μήλος!

Φιλιώ Λούβαρη

Υπεύθυνη Συντονισμού & Επικοινωνίας

Πρώτου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου

Πληροφορίες – Πρόγραμμα: www.festivalmilos.com

Προπώληση Εισιτηρίων: RIVA TRAVEL, Αδάμαντας

Φωτογραφίες «RUYA» και «Είμαι το κόνσεπτ / κομμάτια που πέφτουν»: Μάντη Λυκερίδου

Φωτογραφία «ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ»: Χριστίνα Γεωργιάδου

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios