ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συνεχίζεται με θεατρική παράσταση την Παρασκευή και το Σάββατο το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου συνεχίζεται με την παράσταση θεάτρου «Βλέπεις τίποτα νά ‘ρχεται;», παραγωγή του Φεστιβάλ , με ερμηνευτές μέλη της Ομάδας Performance Project του Κέντρου Χορού & Θεάτρου Μήλου και κατοίκους του νησιού μας.

Μέσα από τη θεατρική διασκευή δύο νεοελληνικών κειμένων ("Οι Γερόντισσες και η θάλασσα" του Γιάννη Ρίτσου και "Το καλό θα ‘ρθει από τη θάλασσα" του Χρήστου Οικονόμου), προτείναμε σε κάθε πρωταγωνιστή να αναρωτηθεί επάνω στην ιδιαίτερη σχέση του με τον άλλο: αυτόν που έρχεται, αυτόν που φεύγει, αυτόν που μένει. Απεικονιζόμενη από ένα καράβι που θα διασχίσει τον κόλπο του Αδάμαντα κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα προσπαθήσουμε να ξαναδημιουργήσουμε μια κοινότητα, έναν κοινωνικό δεσμό επάνω στη σκηνή, όπως θα κάναμε στον απόηχο μιας βραδιάς μεταξύ φίλων, όπου ο καθένας ενθουσιάζεται, κλαίει, γελάει, σωπαίνει ή σιγοτραγουδάει.

Σκηνοθεσία: SOLAL FORTE

Καλλιτεχνική Συνεργάτις: ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνογραφία: SOLÈNE FOURT

Φωτογραφία: ΜΑΝΤΗ ΛΥΚΕΡΙΔΟΥ

Ερμηνευτές: ΧΡΥΣΑ ΒΕΛΕΤΑ, ΈΛΕΝΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΤΖΕΗΝ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΞΥΔΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Υπεύθυνη τεχνικού προσωπικού και εξοπλισμού, σχεδιασμός φωτισμών:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Ηχολήπτης – Διαχείριση Βίντεο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ

Ηλεκτρολόγος – Προγραμματιστής: ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ

Ηλεκτρολόγος- Εγκαταστάτης Θεάτρου: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ

Υπεύθυνος Γεννήτριας – Εγκαταστάτης: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Προπώληση Εισιτηρίων: RIVA TRAVEL, Αδάμαντας

Πληροφορίες: www.festivalmilos.com

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζεφυρίας για την παραχώρηση του χώρου προβών.

 

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λόγω της σκηνοθεσίας της παράστασης, η ώρα έναρξης είναι στις 20.00, νωρίτερα από τις υπόλοιπες παραστάσεις του φεστιβάλ και λόγω των Εκλογών της Κυριακής μετακινήθηκε τις ημέρες Παρασκευή 24 & Σάββατο25 Μαϊου.

** Η Performance – Φωτογραφική Εγκατάσταση «Είμαι το κόνσεπτ / κομμάτια που πέφτουν» της Φιλιώς Λούβαρη και της Μάντης Λυκερίδου δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από την συγκεκριμένη παράσταση.

Στην παράσταση συμμετέχουν κάτοικοι του νησιού μας και μέλη – έφηβοι της Ομάδας Performance Project του Κέντρου Χορού & Θεάτρου Μήλου, μαθητές της Φιλιώς Λούβαρη.
Σας περιμένουμε να γεμίσουμε το θέατρό μας και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά της Μήλου και τους ντόπιους ερμηνευτές μας!
Η φωτογραφία είναι της Μάντης Λυκερίδου.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios