ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριος χαιρετισμός του Πέτρου Ηλιάκη

         

 

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Οι εκλογές για την Αυτοδιοίκηση πέρασαν και όλοι προσβλέπουμε πλέον στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Στις εκλογές που θα εκφράσουμε τις κομματικές μας προτιμήσεις, όπως είναι φυσικό, λογικό και αναμενόμενο, σε αντίθεση με εκείνες της αυτοδιοίκησης, που, κακώς κατά την άποψη μου πολιτικοποιήθηκαν υπέρμετρα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, εκείνους που δεν ξέχασαν όσα έχω προσφέρει και αντιλήφθηκαν ότι είχα ακόμα πολλά να προσφέρω.

Ευχαριστώ επίσης και όλους εκείνους που δεν με προτίμησαν, επειδή με απάλλαξαν από το βάρος, την ευθύνη και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η θέση του Περιφερειακού Συμβούλου ( ή και Επάρχου) και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής ύφεσης και κρίσης κάθε είδους αξίας.

Ίσως τελικά, το μυστικό της επιτυχίας είναι να μη κάνεις τίποτα.

Ούτως ή άλλως, η επιτυχία στις Περιφερειακές εκλογές, αφορά συνολικά τον κάθε συνδυασμό και δεν είναι μόνο προσωπική.

Η ετυμηγορία του εκλογικού Σώματος είναι πάντοτε σεβαστή και αποδεκτή, ανεξάρτητα αν μας ευνόησε ή όχι. Αυτή είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, καθώς και το τρωτό της σημείο, αφού επαφίεται στην ωριμότητα, ικανότητα, ευθυκρισία και ακεραιότητα των ψηφοφόρων.

Εύχομαι στους νεοεκλεγέντες της πλειοψηφίας και μειοψηφίας και των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, Συγχαρητήρια, Καλή δύναμη (που θα την χρειαστούν) και Καλή Επιτυχία στα καθήκοντα τους.

                                                                      

Με εκτίμηση

ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

                                                                             

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios