ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Με την παράσταση 'Πέτρες στις τσέπες του' συνεχίζει το Φεστιβάλ Δήμου Μήλου

Το 26ο Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου συνεχίζει με την παράσταση”Πέτρες στις τσέπες του” στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου την Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 21.00.

Το απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, μετά από 2 χρόνια μεγάλης επιτυχίας στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έρχεται 26ου Φεστιβάλ Δήμου Μήλου.

 

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα και 40 λεπτά

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ !

 

Πρακτορείο τύπου Αδάμαντα και κατάστημα “ΚΥΒΟΣ” Καρόδρομος .

– Tickets Presale: “kyvos” store in Triovasalos & Press Agency in Adamas.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική Είσοδος: 10,00€ – Μαθητές λυκείου – φοιτητές – συνταξιούχοι 7,00€ | Κάρτα εισόδου σε όλες τις παραστάσεις 50,00€ – Δωρεάν είσοδος στα παιδιά μέχρι 15 ετών*

Πληροφορίες / Info & Επικοινωνία / Contact: www.milosfestival.gr & 22873 60 100

*Όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν σε συλλόγους του νησιού και στην “Κιβωτό του Κόσμου”

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios