ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Λαμπρός ο εορτασμός των Κατακομβών στη Μήλο

Με την παρουσία των Μητροπολιτών Σερρών κ. Θεολόγου, Γλυφάδας κ. Αντωνίου και Σύρου & Μήλου Δωροθέου Β', πραγματοποιήθηκαν στην Μήλο οι εορταστικές εκδηλώσεις των Κατακομβών.
 Το απόγευμα την πομπή συνόδευσαν οι Μητροπολίτες, η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος, οι ιερείς της Μήλου, Μηλιοί προσκυνητέςκαι τουρίστες, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Έπάρχος Σίφνου- Μήλου κ. Βενάκης, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο νεοκλεγείς Δημάρχος κ. Εμμ. Μικέλης, Αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Μήλου, ο κ. Ειρηνοδίκης Μήλου, και o εκπρόσωπος της εταιρείας Imerys κ. Αθανάσιος Κεφάλας.
Παρόντες ήταν επίσης η νεοεκλεγείσα Έπαρχος κ. Ελισάβετ Χωριανόπουλου, η Πρόεδρος της Φιλοπρόοδου Αδελφότητας Τρυπητής κ. Ζαχαρούλα Ρηγοπούλου.
Οι ιερές εικόνες των Αγίων Πάντων και των ιερών Κατακομβών μετεφέρθηκαν από τον  ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής στον αύλιο χώρο των ιερών Κατακομβών, όπου τελέσθηκε Πανηγυρικός Τρισαρχιερατικός Εσπερινός.
Στη συνέχεια, στον αύλιο χώρο, προ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Τρυπητής, παρουσιάστηκε καλλιτεχνική Εκδήλωση, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος του Πολιτιστικού Συλλόγου « Μηλίων Τέχνες» και της Χορευτικής Ομάδας του ΚΑΠΗ  Μήλου, που ενθουσίασαν το συγκεντρωμένο πλήθος των θεατών- ακροατών.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios