ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Tο Δ.Σ. των ιδιοκτητών τουριστικών σκαφών Μήλου

 

Μετά από πρόσκληση της προσωρινής γενικής συνέλευσης πλοιοκτητών τουριστικών επαγγελματικών σκαφών Μήλου πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες προκειμένου να βγάλει διοικητικό συμβούλιο και ελεγκτική επιτροπή.

Σε φιλικό κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία  στις 23/6/19 και το νεοεκλεγέν συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Μαθιουδάκη Γεώργιο , Μαύρος Πολυχρόνης , Ξυδούς Ηλίας , Βαγγέλης Λιλλής και Μαθιουδάκης Μιχάλης .Aναπληρωτές  η Λεκανίδη Στυλιανή και Φαρινόλας Ιωάννης.

Για την ελεγκτική επιτροπή ψηφίστηκαν ο Βήχος Δημήτρης και Κυπραίος Δημήτρης και αναπληρωτές ο Αϊβαλιώτης Στυλιανός και Αϊβαλιώτης Αντώνης

Το διοικητικό συμβούλιο είναι η φωνή του συνόλου των πλοιοκτητών , όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και να επιλύσουμε θέματα του κλάδου μας, προκειμένου να εξελίξουμε την μοναδική δραστηριότητα που αποτελεί σημαντικό κομμάτι  τουριστικού προϊόντος στο νησί μας .

Όσοι πλοιοκτήτες που επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του συλλόγου μας ή στα  κινητά 6977242089 Μαύρος Πολυχρόνης και 6944144097 Μαθιoυδάκης Γεώργιος

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios