ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Μονάδα παραγωγής οξυγόνου αποκτά το Κέντρο Υγείας Μήλου

Η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Προγράμματος «ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» υπέβαλε πρόταση για την χρηματοδότηση από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, της προμήθειας συγκροτημάτων παραγωγής οξυγόνου Ιατρικής χρήσης σε νησιωτικά κέντρα υγείας.

Στις 14.06.2019 ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΜ-ΕΝΩΣΙΣ οι φορείς παροχής δημόσιας υγείας των οποίων επιλέχθηκε η υποστήριξή τους. Τα Κέντρα Υγείας που επιλέχθηκαν είναι αυτά της Αμοργού, Ίου, Μήλου και Πάτμου.

Σε συνέχεια των ανωτέρω επίκειται επικοινωνία και επίσκεψη από εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση στα προαναφερθέντα Κέντρα Υγείας.

Μονάδες παραγωγής οξυγόνου στα Κ.Υ.Αμοργού, Ιου, Μήλου , Πάτμου.Το Ίδρυμα Λάτση αποδέχθηκε το αίτημα της 2ης ΥΠΕ και προχωρά άμεσα στην υλοποίηση του. Αξιοποιούμε τους πόρους προκειμένου να αυξήσουμε το αίσθημα ασφάλειας και την αυτάρκεια των δομών προς όφελος των κατοίκων των νησιών μας. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε με επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας για τοποθέτηση μονάδων παραγωγής οξυγόνου σε άλλα 17 Κ.Υ. του Αιγαίου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios