ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο της Φιλιώς Λούβαρη για το 26ο Φεστιβάλ Δήμου Μήλου

 

Το 26ο Φεστιβάλ Δήμου Μήλου ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου. Ένα φεστιβάλ που ήταν ο στόχος και το όνειρό μου εδώ και χρόνια. Ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε το 2019.

Από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη Δημοτική αρχή, το δήμαρχο κύριο Γεράσιμο Δαμουλάκη και τις αντιδημάρχους  κυρία Ζαμπέτα Τούρλου και κυρία Σοφία Βαμβακάρη, καθώς και το σύνολο του προσωπικού του Δήμου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, την κυρία Παναγιώτα Πάντου, την κυρία Σόνια Καραμήτσου, την κυρία Φιλιώ Κυπραίου και την κυρία Μαρία Γερανίου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

Ευχαριστώ θερμά τον Μεγάλο χορηγό μας, την εταιρία IMERYS και προσωπικά την κυρία Άννα Βόγλη, καθώς και τους χορηγούς AEGEAN, SEAJETS, MILOS RENT Νίκος & Μάρκος Μάλλης, Sirocco, Γλαρονήσια και Πετρινέλα Νίνου. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους πυροσβέστες για την πυρασφάλεια του αρχαίου Θεάτρου και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες Milos Voice, Milos Life, Mileika Nea και Milos 24 για την προώθηση των παραστάσεων.

 

 

Ευχαριστώ τον Σταμάτη Κραουνάκη για την παραχώρηση της μουσικής επένδυσης του spot, τη Βαλεντίνα Αδαμίδου για τον σχεδιασμό του επικοινωνιακού υλικού και του ιστότοπου του φεστιβάλ και την Καλλιόπη Μαρκούτση για την γραμματειακή υποστήριξη, την Μάντη Λυκερίδου για την παραχώρηση των εξαιρετικών φωτογραφιών που αποτέλεσαν την οπτική ταυτότητα του φεστιβάλ, τον Γιώργο Καλογεράκη για την άψογη εξυπηρέτηση στην εκτύπωση του υλικού και τον Νίκο Λιακάκο για την μαγνητοσκόπιση των παραστάσεων.

Ευχαριστώ το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος», τον κύριο Μανούσο Καντσό και την κυρία Κατερίνα Λιβανίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας Θοδωρή Μάνεση, ΠΟΣΠΟΜ, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου και Μορφωτικό Σύλλογο, και στους συνεργάτες μας Πειραματική Σκηνή Μήλου και Μουσική Σχολή Μήλου.

Ευχαριστώ επίσης τους εθελοντές του φεστιβάλ για την υποδοχή, την ταξιθεσία και το ταμείο Ειρήνη Λυκερίδου, Κατερίνα Βήχου, Ελπίδα Μουντσάκη, Φλώρα Φρατζεσκάκη, Μάνο Μάλλη, Ειρήνη Νικητού, Κατερίνα Μπερδολόγου, Μαρία Χιντιράκη και τα καταστήματα «κύβος» (Μαρία Τούρλου) και Πρακτορείο τύπου Αδάμαντα (Γιώργος και Ελένη) για την προπώληση των εισιτηρίων.

Ευχαριστώ τη Βασιλική Ζαγλαρά για την πρώτη «ιδεοθύελλα» για το περιεχόμενο και τους στόχους του φεστιβάλ και τον Μανώλη Βαμβούνη για τη βοήθεια στην επικοινωνία. Τέλος, ευχαριστώ την εντεταλμένη σύμβουλο πολιτισμού και στενή μου συνεργάτη Στέλλα Τσερώνη και τους στενούς μου συνεργάτες Στέλιο Ζούλια και Δημήτρη Πουλημένο για την υπομονή, τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία.

 

 

 

Ευχαριστώ όλους τους καλλιτέχνες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ: Τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα – Σπείρα, τη Χριστίνα Μαξούρη, τον Αριστοτέλη Ρήγα, την Μαρία Παπαλέξη με το Θέατρο του Νέου Κόσμου και τα «τρομερά παιδιά» Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου, το Θοδωρή Κοτονιά, τους Μηλιούς τραγουδιστές και μουσικούς που πλαισίωσαν το αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα και φυσικά τα παιδιά και τους έφηβους του Κέντρου Χορού & Θεάτρου Μήλου (Ομάδα Performance Project) και τους έφηβους της Πειραματικής Σκηνής Μήλου που με τον ενθουσιασμό τους και την αφοσίωσή τους μας έδωσαν φτερά!

Τέλος, ταπεινά ευχαριστώ το κοινό που αγκάλιασε αυτό το φεστιβάλ με την προσέλευσή του και επαλήθευσε το quote του «ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Εύχομαι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συλλογικά και δημιουργικά για την πολιτιστική ανάπτυξη που αξίζει στη Μήλο μας!

Και μην ξεχνάτε: οι παραστάσεις στο νησί συνεχίζονται για όλο το καλοκαίρι!

Με βαθειά ευγνωμοσύνη και συγκίνηση

Φιλιώ Λούβαρη

Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Υπεύθυνη Σχεδιασμού, Συντονισμού, Παρουσίασης & Επικοινωνίας

Εκτέλεση Παραγωγής & Υποδοχής Καλλιτεχνών

26ου Φεστιβάλ Δήμου Μήλου

 

 

 

 

* Αυτό το κείμενο δεν είναι το δελτίο τύπου του Δήμου Μήλου, είναι το προσωπικό μου ευχαριστήριο σημείωμα.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios