ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ε.Φ.Ε.Τ. στην Μήλο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει για  τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων για τους εργαζόμενους στον κλάδο τροφίμων και ποτών (Ε.Φ.Ε.Τ.) στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου στο Γραφείο της Μήλου .

Ωράριο:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ώρες 10.00-15.00 & Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ώρες 09.00-14.00

Εισηγητής: Νίκος Γκιώνης

Διάρκεια: 10 ώρες

Ποιους αφορά: Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α .

Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας, για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

 

 

 

More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios