ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Μανδρακίων για την επιτυχημένη εκδήλωση

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανδρακίων μετά την επιτυχημένη  εκδήλωσης της «Μουσικής βραδιάς και Παραδοσιακού ψαρέματος» που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 10 Αυγούστου,ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν και έπαιξαν ακούραστα, Όλγα Καμηλάρη, Αλέκος Παπαϊωάννου, Παντελής Κουντουράκης, Κωνσταντίνα Τζιώτη, Νικόλαο Μαρκαντώνη και Μάνο Νίνο.

 

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν και την βοήθεια προς τον Σύλλογο μας.

 

Θερμά ευχαριστήρια  στους φούρνους Νικόλαο Μουράτο, Ιωάννη Βικελή και Ιωάννη  Μάλλη (Άρτεμις ) για την προσφορά τους καθώς και τα σούπερ μάρκετ Βιδάλης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Alfa Market(Δαμιανός), Δέσποινα Λουλαδάκη  και Ιωάννης Βήχος (κάβα).

 

Επίσης, όλα τα ειδησεογραφικά σάιτ της Μήλου για την προβολή των εκδηλώσεων μας , Milos Voice , Milos Life και Μηλέικα Νέα.

 

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί όμως, χωρίς την αμέριστη στήριξη και βοήθεια της Imerys και του Δήμου Μήλου που ήταν δίπλα μας σε ότι  χρειαστήκαμε.

 

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον απερχόμενο Δήμαρχου Μήλου κ.Γεράσιμο Δαμουλάκη, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μήλου κ.Εμμ. Μικέλη και την Έπαρχο κυρία  Έλλη Χωριανοπούλου .

 

Τέλος  σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και ελπίζουμε όλοι ,πάλι να μας τιμήσετε ξανά με την παρουσία σας.

 

Ο Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας

Αντώνιος Καβαλιέρος                       Σοφία Καραμήτσου

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios