ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Η Minoan αύξησε το εισιτήριο για Μήλο κατά 19,5% - Διάλογος της εταιρείας με συμπολίτη μας

 

Αίσθηση έχει κάνει η αύξηση της τιμής των ειαιτηρίων των Μινωικών από Πειραιά για Μήλο και αντίστροφα, από 41 ευρώ τη διαδρομή για απλό εισιτήριο καταστρώματος στα 49 ευρώ, εν μέσω θέρους και χωρίς καμμιά ειδιποίηση. Η αύξηση προσεγγίζει το 20%!

Επίσης είναι εντυπωσιακό, ότι η  εταιρεία αύξησε τα εισιτήρια μόνο για το τμήμα Πειραιάς - Μήλος - Πειραιάς και όχι και για το Ηράκλειο.

Ο συμπολίτης μας κ. Δημήτρης Καντσός αναφέρει στη σελίδα του στο fb ότι απευθύνθηκε στην εταιρεία και εκέινη του απάντησε όπως στη συνημμένη φωτογραφία.

Η ανάρτηση του κ. Καντσού αναφέρει:

Η Minoan lines από πέρυσι τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο πραγματοποιεί δύο δρομολόγια την εβδομάδα στην Μήλο με τα πλοία ΚΝΩΣΟΣ και ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ. Από τα μέσα Ιουλίου έκανε σημαντική αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων ατόμων και αυτοκινήτων αλλά μόνο για την Μήλο. Για το Ηράκλειο στα ίδια δρομολόγια παρέμειναν οι παλιές χαμηλές τιμές. Έτσι έχουμε το παράλογο τα εισιτήρια για ή από Μήλο προς πειραια/Ηράκλειο να είναι πολύ ακριβότερα από αυτά από ή προς Ηράκλειο που είναι και διπλάσια διαδρομή. Έστειλα κατά αρχήν ερώτημα γιατί να συμβαίνει αυτό και είχα την συνημμένη απάντηση στην οποία ανταπάντησα χωρίς βέβαια μέχρι σήμερα να με τιμήσουν με νέα απάντηση.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios