ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Νέα ιστοσελίδα για τον τουρισμό από τον Δήμο Μήλου

Νέα ιστοσελίδα για τον τουρισμό, χρηστική και πιο φιλική προς τους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού μας, δημιούργησε ο Δήμος Μήλου.

 

Το νέο site (http://visit.milos.gr/) είναι εύχρηστο, καλαίσθητο και λειτουργικό ακόμα και για Α.μ.Ε.Α. Σχεδιάστηκε εξ’ αρχής ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές, προκειμένου να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τον τουρισμό, εξυπηρετώντας τους επισκέπτες του νησιού μας αλλά και τους δημότες του, παρέχοντας δωρεάν διαφήμιση σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν.

 

Σημειώνεται πως σήμερα ξεκινάει η πλήρη λειτουργία του και όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία της επιχείρησής τους, ώστε να διαφημιστούν δωρεάν στο νέο site του Δήμου.

 

Οι επισκέπτες του νησιού μας μπορούν να ενημερωθούν για την ιστορία, τα αξιοθέατα, την γαστρονομία, τις παραλίες, τις εκκλησίες, δραστηριότητες, καθώς και για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Μήλου.

 

Ο Δήμαρχος Μήλου, κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης αναφέρθηκε στην έμφαση που έχει δοθεί στην τουριστική προβολή του νησιού μας ,τη Μήλο, τονίζοντας ότι μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για έναν σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των δημοτών και επισκεπτών του νησιού μας, για τον τουρισμό.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios