ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των συλλόγων Μηλίων Πειραιά και Κατακομβών Μήλου

Ο σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων  Πειραιά η “Αγία Σοφία” και ο πανελλήνιος σύλλογος οι “Φίλοι των Κατακομβών της Μήλου” τέλεσαν την ετήσια θεία λειτουργία  τους στη Μήλο, στις 18/8/2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρυπητής Μήλου, με τις ευλογίες των πατέρων Γιαννούλη Μαρκαντώνη και Νεκτάριου Σώρρου.

Την θεία λειτουργία, παρακολούθησαν  ο  δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, η αντιδήμαρχος Μήλου Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Μήλου Μιχάλης Μωραϊτης ,ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου μας Μηλίων Πειραιά κ.Εμμανουήλ Νίνος,  η πρόεδρος και μέλη της Φιλοπρόοδου Αδελφότητας Τρυπητής  και πλήθος Μηλίων. Μετά την θεία λειτουργία προσφέρθηκε καφές με εδέσματα στο εστιατόριο «Γλαρονήσια». Οι Πρόεδροι των συλλόγων Χρυσούλα Ευριπίδου και Εμμανουήλ Μαρκαντώνης ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους τους για την παρουσία τους και ευχήθηκαν και του χρόνου να είναι πάλι μαζί.

Ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης αφού χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και τους υποσχέθηκε ότι από την θέση του θα συνεχίσει να αγωνίζεται για  το καλό της Μήλου, προσέφερε στην πρόεδρο του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ένα χειροποίητο άγαλμα της Αφροδίτης για την πολύτιμη προσφορά του Συνδέσμου στη Μήλο.  Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος  Μανώλης Μικέλης στον χαιρετισμό του υποσχέθηκε  ότι κατά τη θητεία του θα αγωνισθεί για το καλό της Μήλου. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Εμμανουήλ Καμακάρης, ο οποίος με την φυσαρμόνικα του διάνθισε το πρωϊνό μας με διάφορα τραγούδια τα οποία τραγούδησαν οι καλεσμένοι μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την πρωτοβουλία.

Οι σύλλογοι ευχαριστούν τους Πατέρες για την υποδειγματική θεία λειτουργία τους,  τον  δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη και την αντιδήμαρχο Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά για τις προσφορές τους, τον Μιχάλη και Πέτρο Βαμβακάρη για τη διάθεση της αίθουσας «Γλαρονήσια» , την Αικατερίνη και Φλώρα Χανιώτη και την Κατερίνα Ανδρουλιδάκη για την βοήθειά τους. Επίσης  τον Φούρνο Μουράτου για την προσφορά της (λαδένιας).

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios