ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Επιτυχημένη η παρουσία της Μήλου στη Σίφνο - Ποιούς ευχαριστεί ο Δήμος

Ο Δήμος Μήλου συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στο Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», το οποίο έλαβε χώρα στην Σίφνο, το διάστημα 5 - 7 Σεπτεμβρίου 2019. 

Το νησί εκπροσώπησαν επάξια ο σεφ  κ. Βασίλης Παπικινός (εστιατόριο “Αλευρόμυλος”), ο οποίος με τις μοναδικές συνταγές του και με την άψογη συνεργασία του με τις κυρίες του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πέρα Τριοβασάλου και του Συλλόγου Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη», κατόρθωσαν η Μήλος να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης , η Έπαρχος κ. Έλλη Χωριανοπούλου , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μωραϊτης ο οποίος έστησε και οργάνωσε το περίπτερο της Μήλου καθώς και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Απανταχού Μηλίων.

Οι παραδοσιακές συνταγές της Μήλου, απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τη πρέσβειρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” για το 2019, κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά και από όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μας: Γιάννη Μάλλη (φούρνος Άρτεμης), Οινοποιείο Κωνσταντάκης, Τυροκομείο Χαραλαμπάκη, Τυροκομείο Ρέντης – Φάρμα Μήλου, Τσερώνη Στέλλα (Κιβωτό γεύσεων) και Βήχο Παναγιώτη ( Παραδοσιακά Εδέσματα )  για την προσφορά των Μηλέικων προϊόντων, τα οποία ήταν τα κεράσματα της Μήλου στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios