ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Κάλεσμα του Δημάρχου Μήλου για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία που διοργανώνεται από το Τζάνειο Νοσοκομείο ,για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Μήλου.Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών , διασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επιτυχία της δράσης για την κάλυψη των αναγκών μας σε αίμα.

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην αιμοδοσία ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας , που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.Ο Δήμαρχος είναι  και το Δημοτικό συμβούλιο θα είναι εκεί. Η συμμετοχή συνιστά πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Μέσω της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος πολλοί συνδημότες μας έχουν βοηθηθεί σε ώρες κρίσιμες για την ζωή τους. Το αίμα όμως ποτέ δεν είναι αρκετό . Σας καλώ όλους να ζήσουμε μαζί την εμπειρία της προσφοράς. Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες , κάνετε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο .

Χαρίστε ζωή και θέλω να γνωρίζετε ότι η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας , θα είναι πάντα εκεί , όποτε υπάρξει ανάγκη για αίμα. Ραντεβού στις 5 και 6 Οκτωβρίου από 09:30 έως 15:00,  στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios