ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Επιστολή απάντηση στον κ. Παγώνη από την Ένωση Τεχνιτών ομίλου ΔΕΗ - ΚΗΕ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΚΗΕ

(ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΚΗΕ)

ΤΔΕ ΜΗΛΟΥ

Κύριε Παγώνη,

Σε απάντηση των όσων αναφέρατε στην επιστολή σας στο Milos Life θέλαμε να σας πληροφορήσουμε και συγχρόνως να ενημερώσουμε τους κατοίκους της Μήλου – Κιμώλου για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές που προέκυψαν το συγκεκριμένο διήμερο, οι οποίες οφείλονται στην επικάθιση σκόνης και καθαλατώσεων, λόγω ισχυρών ανέμων για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με τις συνήθεις υγρασίες του Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, διαβάζοντας τα γραφόμενα σας, συμπεραίνουμε ότι ίσως να μην γνωρίζετε και τόσο καλά το αντικείμενο.

Αναφέρεστε στην επικίνδυνη – καρκινογόνα ουσία κρεοσώτου που αποτελείτε από 200 χημικές ουσίες, την οποία χρησιμοποιούν σε ειδικές περιπτώσεις κάποιες βιομηχανίες μετά τη λήψη ειδικής άδειας. Πιο συγκεκριμένα, το κρεόσωτο χρησιμοποιείται ειδικά για την προστασία του ξύλου έναντι καιρικών συνθηκών και του αυξάνει κατά πέντε φορές την διάρκεια ζωής. Όμως η συγκεκριμένη ουσία δεν μπορεί να προστατέψει τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ από υπερπηδήσεις και έρπουσες διαρροές ηλεκτρικού ρεύματος.

Σας ενημερώνουμε ότι τα υλικά τα οποία χρησιμοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ είναι τελευταίας τεχνολογίας, εγκεκριμένα από την Ε.Ε. και πιστοποιημένα από αδειοδοτημένους φορείς.

Όσος αφορά το προσωπικό στο οποίο αναφέρεστε, η ΔΕΗ Α.Ε. και ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. διαθέτουν τεχνικό προσωπικό άριστα καταρτισμένο και διπλωματούχους μηχανικούς πολύ υψηλού επιστημονικού επιπέδου με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή και μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.

deddie

 

Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή την κ. Μιχ. Παγώνης

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios