ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Κάλεσμα στους Μηλιούς από το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου, στα πλαίσια της 2ης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας, σας προσκαλεί στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Μήλου, στην αίθουσα Β1, το Σαββατοκύριακο 02 και 03 Νοεμβρίου, στις 18:00.

Μετά από την πολύτιμη συμμετοχή και στήριξή της Μήλου την πρώτη χρονιά, που συντέλεσε στην επιτυχή έκβαση του Φεστιβάλ, αναζητούμε και πάλι γύρω στα 40 άτομα όλων των ηλικιών (κάτοικοι του νησιού, φοιτητές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι.. κλπ) που θα επιθυμούσαν να πάρουν μέρος σε projects Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, στο αρχαίο θέατρο της Μήλου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε την ομάδα του Φεστιβάλ: Solal Forte (καλλιτεχνική διεύθυνση) | +33 6 63 39 82 48 Νικολίτσα Αγγελακοπούλου (καλλιτεχνική συνεργάτις) | 6936919502 Δανάη Τεζαψίδου (συντονισμός φεστιβάλ) | 6979902931 " width="652" height="172" />

 

| Ποιοι είμαστε;

 

Ένα Ευρωπαικό Κέντρο Θεάτρου Νέων Καλλιτεχνών κι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στη Μήλο: ένα νησί ως τόπος καλλιτεχνικού πειραματισμού, ένα σταυροδρόμι για τους δημιουργούς του αύριο, μία ευκαιρία να διασχίσουν τα πολιτιστικά σύνορα και να αναζητήσουν ένα κοινό όραμα σε συνεργασία με τον τοπικό πληθυσμό.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου έλαβε χώρα για πρώτη χρονιά το 2019 με τις εξής παραστάσεις στο αρχαίο Θέατρο της Μήλου:

Rûya, σε σκηνοθεσία του Tolgay Pekin

Καθαρή Πόλη, σε σκηνοθεσία του Ανέστη Αζά και Προδρομου Τσινικόρη

Βλέπεις τίποτα να ΄ρχεται;, σε σκηνοθεσία Solal Forte

Transit Cabaret, σε σκηνοθεσία της ομάδας Six Faux Nez

Η Μνήμη των Μύθων, σε σκηνοθεσία του Roman Jean-Elie

Είμαι το κόνσεπτ-Κομμάτια που πέφτουν, Ομάδα Performance Project-Κέντρο Χορού και Θεάτρου Μήλου

 

Αποσκοπούμε σε ένα συμμετοχικό θέατρο που θα παρέχει τα οφέλη μιας καλλιτεχνικής-παιδαγωγικής δραστηριότητας, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής εικόνας του νησιού.

| Συμμετοχή

Αγαπάτε το θέατρο, τη μουσική ή τον χορό; Παίζετε κάποιο μουσικό όργανο; Εκφράζεστε μέσω του τραγουδιού ή του χορού; Θα θέλατε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα; Να εξερευνήσετε τα όρια της έκφρασής σας -εσωστρέφεια, σκηνική παρουσία, σχέση με το σώμα, απεύθυνση κλπ.;

Ελάτε να μας συναντήσετε για να κάνουμε μαζί αυτήν την όμορφη διαδρομή! Για περισσότερες λεπτομέρειες θα μας βρείτε στο Συνεδριακό Κέντρο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Β1, στις 18:00, ή στην ιστοσελίδα μας http://gr.festivalmilos.com

| Χρήσιμες πληροφορίες

Αυτή τη χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Μήλου προτείνει 4 νέες παραγωγές Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών. Τις ομάδες θα πλαισιώσουν επαγγελματίες ηθοποιοί, τραγουδιστές και χορευτές.

Οι εγγραφές είναι δωρεάν !

Για οποιαδήποτε συμμετοχή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαθεσιμότητά σας για ένα σύνολο 33 ημερών (απογευματινές – βραδινές ώρες) στις εξής περιόδους :

21/01/2020 με 01/02/2020

και/ή

01/05/2020 με 21/06/2020

ανάλογα με το πρότζκετ στο οποίο θα συμμετέχετε.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios