ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Εργα πνοής δρομολογούνται στα Πολλώνια

 
Συμφωνήθηκε και θα προχωρήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δρόμου των Πολλωνίων.
Σε ανάρτηση στην σελίδα του ΠΟΣΠΟΜ σε κοινωνικό δίκτυο, αναφέρονται τα εξής:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προσπάθειες του προηγούμενου Δ.Σ. του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. για βελτίωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου της Πελεκούδας επιτέλους ευοδώθηκαν .
Συνεχίζοντας αυτήν την προσπάθεια, καταφέραμε να πάρουμε την έγκριση της κάλυψης για όλους τους κεντρικούς δρόμους των Πολλωνίων, από την «Κιβωτό των γεύσεων» μέχρι το «Ενάλιον» και από το Δημοτικό Σχολείο έως τον Άγιο Νικόλα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή λειτουργιών Μήλου κύριο Σανούδο Ι. για την θετική του στάση κι άμεση ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημά μας, καθώς επίσης και τους κυρίους Απόστολο Γκαγκάκη και Στέλιο Κουφό που συνεργάστηκαν για να εγκριθεί αυτό το έργο.
Τέλος, ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας, Θοδωρή Μάνεση, ο οποίος και θα υλοποιήσει το έργο. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τις κατάλληλες συνθήκες, όσο το επιτρέπει ο χειμώνας, ώστε να ξεκινήσει το έργο.
Να σημειώσουμε επίσης ότι την περασμένη Κυριακή έγινε σύσκεψη στα γραφεία του ΠΟΣΠΟΜ, με αντικείμενο τις προοπτικές κατασκευής βιολογικού λυμάτων των Πολλωνίων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και ο Δήμαρχος κ. Μ. Μικέλης, ο επικεφαλής της Imerys κ. Γ. Σανούδος.

More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios