ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Travel and Leisure: "Τα έσπασε" και πάλι η Μήλος! - Ξεπέρασε και τη Μύκονο

Δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιο είναι το πιο όμορφο μέρος για να επισκεφτεί στην Ελλάδα. Σίγουρα όμως, το μυαλό μας θα πήγαινε πρώτα σε κάποιο από τα διάσημα νησιά του Αιγαίου. Και όμως, το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel and Leisure» έβαλε στην πρώτη θέση την Αθήνα. Η πρωτεύουσα της χώρας είναι αυτή που φιγουράρει στην πιο ψηλή θέση των «15 πιο όμορφων περιοχών της Ελλάδας». Και δίκαια.

Στο ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού γίνεται μάλιστα και ειδική αναφορά στα Εξάρχεια.«Η Αθήνα αξίζει τουλάχιστον μία ή δύο μέρες εξερεύνησης. Οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν προς δημοφιλή αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, αλλά αξίζει να επισκεφθείτε και πιο σύγχρονες γειτονιές, όπως τα… μποέμ Εξάρχεια», αναφέρει το δημοσίευμα.

 
 

Βέβαια, τα ελληνικά νησιά δεν μπορούσαν να μην έχουν την τιμητική τους, αλλά από την κοσμοπολίτικη Μύκονο, πιο ψηλά είναι η γραφική Μήλος.

«Υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικά νησιά για να διαλέξετε, αλλά ένα που κερδίζει περισσότερη προσοχή κάθε λεπτό είναι η γραφική Μήλος. Προσβάσιμο μέσω απευθείας πτήσεων από την Αθήνα, αυτό το νησί είναι το μέρος για απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση. Ελάτε να εξερευνήσετε ερημικές παραλίες κρυμμένες ανάμεσα σε απόκρημνους βράχους και να απολαύσετε ήσυχα βράδια πίνοντας τοπικό κρασί παρακολουθώντας τον ήλιο να βουτάει στα γαλανά νερά», αναφέρει το άρθρο.

 

Στην τρίτη θέση φιγουράρει η πολυδιαφημισμένη Μύκονος. «Στο νησί αυτό είναι γνωστό ότι πάντα περνάτε καλά. Η Μύκονος είναι προσβάσιμη με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα και είναι το ιδανικό μέρος για να βρεθείτε το καλοκαίρι σε κάποιο beach party που αυτά που διαρκούν μέχρι το πρωί. Φυσικά το νησί δεν έχει μόνο πάρτι. Έχει και πανέμορφες παραλίες και ιστορικά αξιοθέατα» εξηγεί το δημοσίευμα.Αναλυτικά, η λίστα του ταξιδιωτικού περιοδικού 

  1. Αθήνα
  2. Μήλος
  3. Μύκονος
  4. Δελφοί
  5. Χαλκιδική
  6. Επίδαυρος
  7. Γύθειο
  8. Μετέωρα
  9. Σίφνος
  10. Κεφαλονιά
  11. Κέρκυρα
  12. Θεσσαλονίκη
  13. Μεσολόγγι
  14. Ολυμπία
  15. Ναύπλιο

powergame.gr

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios