ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Aνακοίνωση του Κοσμηματοπωλείου που ληστεύτηκε στον Αδάμαντα

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συμπολίτες μας για τα ακριβή γεγονότα της θρασύτατης ληστείας τα ξημερώματα του Σαββάτου της 18 Νοεμβρίου στο κατάστημα μας.

Οι ληστές έκαναν δύο προσπάθειες να παραβιάσουν την πόρτα.Την πρώτη φορά με τροχό και άλλα εργαλεία όμως δεν τα κατάφεραν και έφυγαν.

Ο συναγερμός χτύπησε και ειδοποιηθηκε το κεντρο ελεγχου. Ξαναγυρισαν αμέσως και έριξαν ένα κλειστό βαν πάνω στην πορτα την έσπασαν και ένας μπηκε μέσα. Ειδοποιήθηκε από τους συνεργούς του ότι φθάνει η αστυνομία και σαστησμένος άρπαξε 2 χούφτες χρυσα κοσμήματα από την βιτρινα και έφυγε τρέχοντας.  Ολα τα γεγονότα έχουν καταγραφεί στις κάμερες του καταστήματος και έχουν δοθεί στις αρμόδιες αρχές.

Πληροφορουμε τους αγαπητους μας πελάτες ότι δεν εχουν κλαπεί επισκευες. Μπορουν να παραλαμβάνουν τις επισκευες τους μετα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 22870 22724.

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λογω ανακαίνισης. Ευχαριστούμε τους άνδρες και τον διοικητή του αστυνομικού τμηματος Μήλου για την άμεση κοινητοποιησή τους καθώς και όλους εσας για την στηριξή σας. Υποσχόμαστε να είμαστε σύντομα κοντά σας.

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios