ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Το Miloslife.gr από σήμερα μπαίνει σε μια νέα εποχή

Μετά από 8 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα κοινά του νησιού μας, με συνεχή, συνεπή, αντικειμενική και αδιάλειπτη ενημέρωση, επενδύσαμε στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση. 

Έτσι σήμερα παρουσιάζουμε το νέο layout του Milos Life, με νέα εικαστική αντίληψη, σύγχρονη τεχνολογική λειτουργία και δομική ανασυγκρότηση στις ενότητες, έτσι όπως η 8χρονη εμπειρία μας υπέδειξε.

Από όλη αυτή την πορεία, με εκατομμύρια επισκέπτες από τη Μήλο, την Ελλάδα και δεκάδες χώρες καθημερινά, κρατάμε τις βασικές μας αρχές: Έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική πολυφωνική ενημέρωση, στην υπηρεσία της κοινωνίας της Μήλου!

Εκτός από την νέα εικαστική αντίληψη το Milos Life γίνεται πιο φιλικό στις κινητές συσκευές κάνοντας ευκολότερη την περιήγηση και την ανάγνωση στον ιστότοπο μας.

Από σήμερα στο Milos Life θα βρείτε δύο πλήρως ανανεωμένες πλατφόρμες για τον επαγγελματικό κατάλογο και τις δωρεάν αγγελίες στις οποίες αφού γίνεται μέλος του Milos Life θα μπορείτε να επεξεργάζεστε την καταχώριση σας ανά πάσα στιγμή.

Στον νέο επαγγελματικό μας κατάλογο έχετε περισσότερες δυνατότητες.

Πλέον έχετε την δυνατότητα να δημοσιεύσετε από γενικές πληροφορίες όπως την επωνυμία, το έτος ίδρυσης, την περιγραφή αλλά και το ωράριο της επιχείρησης σας μέχρι τα στοιχεία επικοινωνίας και όλα τα social media της επιχείρησης σας, ενώ δεν έχουμε παραλείψει την επιλογή να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν την επιχείρηση σας ή και τα προϊόντα που εμπορεύεστε.

Αυτή η νέα μας υπηρεσία θα προσφέρετε δωρεάν στις επιχειρήσεις που μας επιλέγουν για την προβολή τους μέσα από τα διαφημιστικά banner του ιστότοπου και με μία ελάχιστη χρέωση για εκείνους που θα επιλέξουν την προβολή τους μόνο μέσα από τον επαγγελματικό μας κατάλογο.

Η Ομάδα του Miloslife.gr

 

menelai katerinav ikeli255x220
koyntoyratzis255x220 0

Ακολουθήστε μας

loyladaki 255x2202
Kostas Kamakaris 255x220