ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

ΜTC: Ελληνοαυστραλιανή επένδυση 5* στα Πολλώνια

Σε προορισμό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών εξελίσσεται η Μήλος μετά την επιλεκτική στόχευση που αναπτύσσει ο Δήμος στις διεθνείς τουριστικές αγορές.

Η προβολή του νησιού και η συνεχόμενη ανοδική του πορεία σε επίπεδο ζήτησης, πέρα από τις αυξημένες αφίξεις τουριστών, προσελκύουν και επενδυτές από το εξωτερικό για δημιουργία πολυτελών καταλυμάτων, ικανών να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του Τουρισμού.

Ήδη , στα Πολλώνια, είναι σε εξέλιξη επένδυση, ελληνο-αυστραλιανών συμφερόντων , για τη δημιουργία  πεντάστερου  boutique ξενοδοχείου δυναμικότητας 12 δωματίων, από τα οποία τα 8 θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Η νέα μονάδα, που χτίζεται σε οικόπεδο 790 τ.μ., θα είναι έτοιμη για λειτουργία κατά την τουριστική περίοδο του 2020.

Σε πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση  στα γραφεία της MTC GROUP , εταιρίας Συμβούλων του Δήμου, οι επενδυτές παρουσίασαν τα σχέδια της νέας μονάδας την οποία, όπως είπαν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν στη Μήλο, χάρη στη φήμη που έχει αποκτήσει το νησί στην αυστραλιανή αγορά τα τελευταία χρόνια.                                

Ακολουθήστε μας