LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Live ενημέρωση

Έκκληση Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων για άμεσο εμβολιασμό

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων καλεί του Κυκλαδίτες αλλά και όσους αγαπάνε τα νησιά μας να εμβολιαστούν και να θωρακίσουν έτσι, τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τους επισκέπτες των νησιών μας.

Με το 4ο κύμα της πανδημίας να είναι προ των πυλών και με τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού να κάνουν την εμφάνισή τους, ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και το μοναδικό «όπλο» απέναντι στον ιό, αν θέλουμε υγεία και ευημερία. Ειδικότερα αυτή την κρίσιμη, για εμάς τους Κυκλαδίτες τουριστική περίοδο, όπου ο αυξανόμενος πληθυσμός των επισκεπτών μας και βασικού πυλώνα της οικονομίας μας, μας καθιστά ευάλωτους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων προτρέπει τους πολίτες να σπεύσουν όλοι να εμβολιαστούν χωρίς φόβο παρενεργειών, καθώς αυτές είναι απείρως πιο σπάνιες σε σχέση με τις πιθανότητες σοβαρής νόσησης και θανάτου αν κάποιος έρθει σε επαφή με τον ιό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πανεπιστήμιο, ινστιτούτο ή άλλος επίσημος επιστημονικός φορέας που να υιοθετεί τα όσα λέγονται από τους εκφραστές του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Όσα δημοσιεύονται και κυκλοφορούν είναι αποτέλεσμα ημιμάθειας, γενικεύσεων και αντιεπιστημονικής πρακτικής. Μην αφήσετε την υγεία σας στα χέρια των ανυπόστατων φημών.

Υπάρχει επάρκεια εμβολίων στις Κυκλάδες και η ιατρική κοινότητα των Κυκλάδων είναι στον πλευρό των κατοίκων των νησιών μας ώστε να παρέχει με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα τις υπηρεσίες της.

Προστατέψτε τις Κυκλάδες, προστατέψτε την δημόσια υγεία, προστατέψτε τον εαυτό σας. Εμβολιαστείτε άμεσα.

Καλή δύναμη σε όλους μας! Να προσέχετε! Μείνετε Υγιείς!

Ακολουθήστε μας