ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Προβολή της φθινοπωρινής Μήλου στην Ολλανδική τουριστική αγορά

 

Με τίτλο η Μήλος το φθινόπωρο το νησί των Κυκλάδων προβάλλεται σε ειδικό αποκλειστικό αφιέρωμα του ταξιδιωτικού Μέσου Griekenland.net στην ολλανδική αγορά, έπειτα από προγραμματισμένο ταξίδι που οργανώθηκε από τον Δήμο με φιλοξενία του έγκριτου δημοσιογράφου BasWanroj.

Το αφιέρωμα συνιστά τη Μήλο ως προορισμό διακοπών ακόμα και για το φθινόπωρο με ειδική αναφορά στον Αδάμαντα με τα εστιατόρια και τα μπαρ και την Πλάκα "για μια μια βόλτα στα πολλά σοκάκια ανάμεσα στα λευκά σπίτια, τις ταβέρνες και τα καταστήματα. Επιπλέον πλεονεκτήματα είναι ότι θα βρείτε πολλά σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή και αυτό είναι μια εξαιρετική βάση για να ανακαλύψετε μόνοι σας τη Μήλο".
"Η Μήλος - συνεχίζει το δημοσίευμα - δεν εξαρτάται μόνο από τον τουρισμό. Η εκμετάλλευση των υπόγειων πόρων, με τη μορφή ορυκτών, εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική οικονομική δραστηριότητα. Αυτό εξηγεί εν μέρει τη ζωντάνια στη Μήλο το φθινόπωρο. Από την άλλη, υπάρχουν τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως οι κατακόμβες, τα ψαροχώρια στο Κλήμα και τα Μανδράκια και το παγκοσμίου φήμης άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Φυσικά, παραλίες όπως το Σαρακίνικο και το Κλεφτικο προσελκύουν και τους ανάλογους τουρίστες. Δεν είναι αδικαιολόγητο ότι το Κλέφτικο συγκαταλέγεται στις 25 ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης για το 2022. Σας προτείνουμε λοιπόν μια χαλαρή ημερήσια εκδρομή με πλοίο στο νησί των Δυτικών Κυκλάδων, μεταξύ άλλων, στους πανέμορφους βραχώδεις σχηματισμούς στο Κλέφτικο. Εναλλακτικές λύσεις για μια μέρα χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο στη Μήλο είναι οι αμμώδεις παραλίες Προβατάς και Παλιοχώρι".

Το αφιέρωμα συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό από διάφορα σημεία του νησιού και μπορείτε να το δείτε εδώ

Ακολουθήστε μας