ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Πειστική εμφάνιση και πρόκριση του ΠΑΣ Νάξου

 

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση του ΠΑΣ Νάξου στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου πέρασε εύκολα στη 2η φάση επικρατώντας με 6-0 του Παμμηλιακού στο ΔΑΚ Νάξου.

Η ομάδα της Νάξου αν και δεν αγωνίστηκε πλήρης, εμφάνισε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνοχή σε όλες τις γραμμές της.

Εξαιρετική εικόνα είχαν και τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, όπου πλέον δίπλα στους εμπειρότερους έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν της ποδοσφαιρικές τους αρετές. Ειδικά, οι Λέκκας, Παντελαίος και Ορφανός ξεχώρισαν.

Πλέον, στη 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων ο ΠΑΣ Νάξου θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΑΟ Πύργου τον οποίο θα φιλοξενήσει στη Νάξο.

Από την άλλη πλευρά, ο Παμμηλιακός, που πλέον με τον Δημήτρη Λυριτζή στον πάγκο του έχει ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας του μέλλοντος βασισμένη σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολλούς από αυτούς να μην έχουν κλείσει καν τα 15 χρόνια. Το αποτέλεσμα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού όποιος παρακολούθησε τον αγώνα διαπίστωσε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Μιλέικου σωματείου.

Τα γκολ

Όσο αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΣ Νάξου κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε.

1-0 3' Ορφανός με καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή

2-0 15΄Λέκκας, μετά από ασιστ του Παντελαίου και εύστοχο σουτ 

3-0 22' Παντελαίος με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα

4-0 33' Λέκκας μετά από ασίστ του Ζαφείρη και εύστοχο πλασέ

5-0 40' Πετρόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια και διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ εξουδετερώθηκε από τον Φρατζεσκάκη.

6-0 90' Ο Βασαλάκης έπειτα από κάθετη πάσα του Ζούλη και ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ

 

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους Αντωνάκη και Δεγαΐτα.

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουφόπουλος, Πετρόπουλος (58΄Λογοθ'ετης), Τόνι (46' Βασαλάκης), Μαθιάσος, Κουφόπουλος Χ., Γιαννής, Ζαφείρης (58΄Πιτταράς), Λέκκας (62΄Λίκα), Ζούλης, Ορφανός (46΄Μουστάκης), Παντελαίος

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Βενντούρης (58΄Μπάτσης), Σφίγγας, Κυρίτσης, Βήχος Μ., Βήχος Σ. Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α. (65΄Παγώνης), Μάνι (58΄Μωραΐτης), Παπαδημητρίου (58΄Αϊβαλιώτης), Λικάι

 

Πηγή: sportcyclades.gr

Ακολουθήστε μας