ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

“…Μικροί Μεγάλοι Έλληνες…”


Η Ιερά Μητρόπολης Σύρου – Μήλου, διοργανώνει με αφορμή τον εορτασμό των Ιερών Κατακομβών και την συμπλήρωση 10 ετών από την ανακήρυξη της Μήλου ως «Ιεράς Νήσου», την μουσική εκδήλωση με τον τίτλο: «μικροί Μεγάλοι Έλληνες», στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 20.30 μ.μ.
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Μάνου έρχονται να τραγουδήσουν τους ανθρώπους που βίωσαν την αγάπη για αυτό το τόπο ως τρόπο ζωής, ως θυσία. Τραγουδούν για τους ήρωες, για τους αγωνιστές, για όλους τους ανώνυμους «…μικρούς Μεγάλους Έλληνες…». Αυτούς τους Έλληνες, τους χθες και του σήμερα που γίνονται μεγάλοι.
Η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Υπ. Δρ. Γεώργιου Δεμελή, μας ταξιδεύει στα σύγχρονα ακούσματα της Ελληνικής μουσικής, μέσα από τις μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών, ενώ ο Χάρης Τρασάνης αφηγείται τα κείμενα τα οποία έγραψε ο Ρένος – Νεκτάριος Παυλάκης και συνταξιδεύουνε όλοι μαζί στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον του τόπου μας.
Συμμετέχει ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου – Μήλου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Μήλου και την Φιλοπρόοδο Αδελφότητα Τρυπητής.
Χορηγός Imerys Ορυκτά
Είσοδος ελεύθερη.

Ακολουθήστε μας