ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα

Ανοίγουν κανονικά όλα τα καταστήματα, νέες ραγδαίες εξελίξεις

Ανοίγουν κανονικά όλα τα μαγαζιά τη Δευτέρα, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς φαίνεται ότι όλα τα καταστήματα και σχεδόν παντού ανοίγουν κανονικά. Μαζί ανοίγουν και όλα τα εμπορικά.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το άνοιγμα των καταστημάτων, καθώς, όπως σας ενημέρωσε και από την πρώτη στιγμή, το iEidiseis.gr, τα μαγαζιά θα ανοίξουν κανονικά.

Δηλαδή χωρίς το click in shop, που είναι η διαδικασία του ραντεβού.

Φαίνεται ότι το SMS στο 13033 με κωδικό 2 παραμένει, ενώ περιμένουμε να μάθουμε αν θα υπάρχει τελικά χρονικός περιορισμός.

Οπότε τα μαγαζιά ανοίγουν όλα κανονικά, μόνο με τα μέτρα της τήρησης των ορίων ατόμων ανά τετραγωνικό σε κάθε κατάστημα, όπως ακριβώς είχε συμβεί το καλοκαίρι.Η μέθοδος του click away ίσως παραμείνει στις κόκκινες περιοχές. 

Προϋπόθεση για τη φυσική παρουσία πελατών στα καταστήματα είναι βεβαίως η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας. Συγκεκριμένα, βάσει των κανόνων που είχαν ισχύσει και το περασμένο καλοκαίρι σε κάθε κατάστημα θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα έως 4 πελάτες ανά 100 τετραγωνικά μέτρα.

Σε πολλά μικρά συνοικιακά καταστήματα, η αναλογία αυτή πρακτικά σημαίνει τη δυνατότητα εισόδου μόνο ενός πελάτη τη φορά. Σε κάθε περίπτωση η τελευταία λέξη ανήκει στους επιδημιολόγους δεδομένου ότι αυτός ο τρόπος θα μπορούσε να αυξήσει και την κινητικότητα των πολιτών.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε μας