ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Οι κορυφαίες ακτές των Κυκλάδων για το 2020

 

 

Παραλίες από τις Κυκλάδες, τα Ιόνια νησιά, την Κρήτη αλλά και τις Σποράδες περιλαμβάνει στη λίστα του με τις κορυφαίες ακτές για το 2020 το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, σε δημοσίευμά του.

Σε ό,τι αφορά τις Κυκλάδες, το CNT στέκεται στην ποικιλία της ακτογραμμής στη νοτιοδυτική Νάξο, στην υπέροχη – όπως τη χαρακτηρίζει – απομόνωση των παραλιών Βαγιά και Λια στη Σέριφο, στους όρμους με τα γαλαζοπράσινα νερά στα Κουφονήσια, στις κοσμοπολίτικες παραλίες Ψαρρού, Παράγκα και Φτελιά στη Μύκονο, αλλά και στην ποικιλομορφία των ακτών της Μήλου.

Αναφορικά με τα Ιόνια νησιά, το CNT κάνει την πρώτη του στάση στην Κέρκυρα, προτείνοντας στους λάτρεις του σερφ την παραλία του Αγίου Γεωργίου, στις οικογένειες με μικρά παιδιά το Αυλάκι. Κάνει επίσης «βουτιά» στον Χαλικούνα αλλά τις Περουλάδες, με το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα. Στη Λευκάδα, αναφορά γίνεται στους Εγκρεμνούς, το Πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα, ενώ στη Ζάκυνθο προτείνεται από το CNT η χερσόνησος του Βασιλικού, με το περιοδικό να στέκεται και στα νερά των Παξών και των Αντίπαξων. Στην Κρήτη, ως καλύτερες παραλίες το CNT ξεχωρίζει τη χερσόνησου του Μπάλου και το Ελαφονήσι, με το ταξιδιωτικό περιοδικό να κάνει μια «βουτιά» και στις Λίγκρες, την Τριόπετρα, τον Άγιο Παύλο, τα Γλυκά Νερά, τον Φοίνικα και τα Μάρμαρα, στα νότια του νησιού.

Ακολουθήστε μας