ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα, Ίο & Μήλο

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μήλο

Την 02-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκε μία συσκευή ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Ίο

Την 03-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 34χρονος ημεδαπός για διατάραξη από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Την 03-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 43χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη (4) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Την 03-09-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας από 22 έως 50 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου, κατά περίπτωση.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 04-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

 

Πηγή:syrospress.gr

Ακολουθήστε μας