ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Στο πλευρό της αστυνομίας η Δήμαρχος Σίφνου.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ


👉Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο κ. Δημήτρη Μάλλιο για την εξαιρετικά άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου με την τοποθέτηση δύο ακόμα αστυνομικών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση των κλιμακούμενων αναγκών της θερινής περιόδου.
♦️Κατά τη συνάντηση της Δημάρχου Σίφνου Μαρίας Ναδάλη με τον Υπουργό, την Πέμπτη 16/05/2024, υποβλήθηκε επίσης το αίτημα για την επίλυση των δυσκολιών που έχουν προκύψει από την αλλαγή του τρόπου έκδοσης των νέων δελτίων αστυνομικής ταυτότητας, που απαιτεί τη μετάβαση των ενδιαφερομένων στο Αστυνομικό Τμήμα της Μήλου.
♦️Και αυτό το αίτημα, το οποίο είχε υποβληθεί και εγγράφως από κοινού με το Δήμο Σερίφου, έγινε δεκτό και ήδη εξετάζονται από το Υπουργείο οι λεπτομέρειες για την εφαρμογή της διαδικασίας έκδοσης ταυτοτήτων στο νησί μας (θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση).
♦️Επίσης, στον Υπουργό υποβλήθηκε τεκμηριωμένο αίτημα για την αναδιάρθρωση του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου και την αναβάθμισή του σε Αστυνομικό Τμήμα.

Σίφνος, 05/06/2024

Ακολουθήστε μας