ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ο Δήμος Μήλου αναζητά ακίνητα για αγορά για χρήση ως πάρκινγκ

 

 

Την ανάγκη αγοράς ή μίσθωσης ιδιωτικών ακινήτων ενέκρινε και αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου με σκοπό την χρήση αυτών για στάθμευση οχημάτων.

 

Συγκεκριμένα, τα ακίνητα που εγκρίθηκαν για αγορά και αναζητά ο Δήμος Μήλου είναι:

1) Ακίνητο στην Τρυπητή στην στροφή «Μπακαλιάρου» - στροφή προς Κατακόμβες, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση προς στις Κατακόμβες Μήλου (διέλευση μεγάλων οχημάτων – λεωφορείων).

2) Ακίνητο - ακίνητα στον Πέρα Τριοβάσαλο για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής και την δημιουργία θέσεων στάθμευσης (συνολικά τουλάχιστον 10 θέσεων). 

3) Ακίνητα στην Πλάκα πλησίον του Δημαρχείου και του Δημοτικού Σταδίου Μήλου (μεταξύ Δημαρχείου και Εκκλησίας Ι. Προδρόμου) για την επέκταση των εγκαταστάσεων του Δημαρχείου και την δημιουργία χώρου στάθμευσης, καθώς με τις υπάρχουσες συνθήκες δημιουργούνται λόγοι ασφαλείας εξαιτίας της στάθμευσης οχημάτων στον κεντρικό δρόμο επειδή δεν επαρκεί ο υπάρχων χώρος στάθμευσης. 

4) Ακίνητο στην Πλάκα πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μήλου (μεταξύ Νεκροταφείου Τριοβασάλου και Δημαρχείου) για την στάθμευση του στόλου των δημοτικών οχημάτων, τα οποία πρόκειται να αυξηθούν λόγω επικείμενης προμήθειας.

5) Ακίνητο στον Πέρα Τριοβάσαλο πλησίον της παιδικής χαράς για τις ανάγκες στάθμευσης οχημάτων, 

6) Ακίνητο στη θέση «Φυρλίγκος» πλησίον του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Δήμου Μήλου, για τη δημιουργία μεγάλου «Πράσινου Σημείου» (χώρος προσωρινής εναπόθεσης ανακυκλώσιμων υλικών).

7) Ακίνητο – ακίνητα πλησίον – περιμετρικά του νεκροταφείου Τριοβασάλου για τις ανάγκες στάθμευσης οχημάτων, έκτασης τουλάχιστον 900,00τ.μ. στο ανατολικό τμήμα του νεκροταφείου και τουλάχιστον 500,00τ.μ. στο βόρειο τμήμα του κάτω από το νεκροταφείο. 

8) Ακίνητο στην περιοχή Περκάρικα για στάθμευση οχημάτων. 

9) Ακίνητο δίπλα από τον παλιό κινηματογράφο στον Αδάμαντα για στάθμευση οχημάτων.

Τέλος, η αγορά ακινήτου πλησίον του Λιμανιού (περιοχή Λαγκάδα) για στάθμευση οχημάτων θα δρομολογηθεί με τη νόμιμη διαδικασία από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μήλου

 

 

More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios