ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Τί θα ισχύσει φέτος με την στάση και την στάθμευση στον Αδάμαντα

 

 

 

 

Το Λιμεναρχείο Μήλου ανακοινώνει σχετικά με την στάση και την στάθμευση στην χερσαία ζώνη του Αδάμαντα:

 

Α) KATA ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ» ΕΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗΣ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (Ρ-40). ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ.

 

Β) ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ (P-39), ΕΝΩ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (ΟΧΙ ΚΑΘΕΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

 

Γ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΗΡΩΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙ [ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ (ΟΧΙ ΚΑΘΕΤΑ)] ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΤΑXI) ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ.

 

 

 

 

 

menelai katerinav ikeli255x220
koyntoyratzis255x220 0

Ακολουθήστε μας

loyladaki 255x2202
Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios