ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο Μήλου για το Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.ΣΝ.Ε), εκφράζουν τις αμέριστες και άπειρες ευχαριστίες τους για την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη του Δημάρχου κ. Δαμουλάκη Γεράσιμου, της Αντιδημάρχου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην διεξαγωγή του 46ου Πανελληνίου Νοσηλευτικού Συνεδρίου που διεξήχθη στις 08-11 Μαΐου 2019 στη Μήλο στο Συνεδριακό Κέντρο «Γιώργος Ηλιόπουλος» στη χώρα του Αδάμαντα.

Ο Δήμαρχος της Μήλου κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια και αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που υπήρχε ώστε να κατοχυρωθεί το μαγευτικό νησί της Αφροδίτης, η Μήλος, ως ο τελικός προορισμός υποδοχής και διεξαγωγής του 46ου Πανελληνίου Νοσηλευτικού Συνεδρίου, ενός Συνεδρίου που συγκέντρωσε κατά την υλοποίηση του πάνω από 1000 συνέδρους, δίνοντας μια ισχυρή οικονομική ενίσχυση και ανάσα κατά την αρχόμενη τουριστική περίοδο στο νησί.

Επίσης ως Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΝΕ θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και προσωπικά, για τις λύσεις που έδωσε σε διάφορα οργανωτικά προβλήματα του Συνεδρίου. Η προσπάθειά του αυτή καθιστά φανερή την αγάπη και το ενδιαφέρον του για το νησί ώστε να συμπεριληφθεί ως ένας κορυφαίος τόπος ανάπτυξης του Συνεδριακού Ιατρονοσηλευτικού Τουρισμού.

Επίσης οι προσπάθειές του επιβεβαίωσαν ότι η Μήλος μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα Επιστημονικά Συνέδρια, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το διεθνή χώρο. Του ευχόμαστε η αγάπη του για το νησί της Μήλου να είναι ανεξάντλητη και να συνεχίσει με το ίδιο θερμό ενδιαφέρον για οτιδήποτε μπορεί να προάγει την ανάπτυξη του νησιού.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΝΕ

Η Πρόεδρος Δρ Ελένη Κυρίτση-Κουκουλάρη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios