ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εγγραφή στον Παιδικό Σταθμό Μήλου

 

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή Αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ  για το Πλαίσιο της Δράσης <<Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής>> 2019-2020, που αφορά τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στον Παιδικό Σταθμό και στο ΚΔΑΠ του Δήμου Μήλου.

Οι ενδιαφερόμενες μητέρες που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους Αίτηση μέχρι την 28η Ιουνίου 2019.

Αναλυτικά η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εμφανίζεται στο www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr

Για  πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Μήλου και στο τηλέφωνο 22870 22149 ( κ. Φωτεινού) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε παρακάτω πώς θα κάνετε την αίτηση.

Υποβολή «Αίτησης Συμμετοχής - Δήλωσης»

Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στην παρούσα Δράση, πρέπει: 

  • Να αναζητήσει το έντυπο της «Αίτησης Συμμετοχής - Δήλωσης» στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)
  • Να συμπληρώσει και να υποβάλει την Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)
  • Να αποστείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης», όπως αυτή έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά, ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (courier), σε έναν σφραγισμένο φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2019-2020.

 Δ/νση Ε.Ε.Τ.Α.Α.:  Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα

Αναλυτικές οδηγίες:

  • Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς TAXISNET (Username, Password). Η διαπίστευση θα γίνεται αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISNET της αιτούσας και όχι με τους κωδικούς του συζύγου/συντρόφου σύμφωνου συμβίωσης ή άλλου προσώπου.
  • Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.
  • Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:
    α) χήρος ή
    β) κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ)
  • Η αιτούσα αφού υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση, αποστέλλει στην ΕΕΤΑΑ, ταχυδρομικά ή με λειτουργία της εφαρμογής «Εκτύπωση αίτησης», με πρωτότυπη υπογραφή κα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios