ΜΗΛΟΣ

Μήλος

H Mήλος στο παγκόσμιο top21 οικονομικών προορισμών του Forbes για το 2020!

Από τη Μήλο, στην Ελλάδα στο Νταχάμπ της Αιγύπτου, η φετινή λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για ταξίδια προϋπολογισμού έχει κάτι για κάθε είδος ταξιδιώτη.

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε το ζωντανό Rajasthan στην Ινδία είτε να χαλαρώσετε με στιλ στην Lovina, τη λιγότερο γνωστή πλευρά του Μπαλί της Ινδονησίας, αυτή η λίστα σας καλύπτεται.

Αυτή είναι η έκτη επανάληψη της ετήσιας μου λίστας Forbes και με το πνεύμα της διατήρησης της φρεσκάδας ζήτησα από μια ομάδα ταξιδιωτικών εμπειρογνωμόνων και επιρροών να μοιραστούν δύο από τους αγαπημένους τους προορισμούς που προσφέρουν μια καλή συμφωνία - μία με νοσταλγική έλξη και μία, μόλις ανακάλυψα.

Ο στόχος είναι να επισημανθούν μερικά λιγότερο γνωστά μέρη. Δεν είναι απαραιτήτως "φτηνές", αλλά είναι όλες οι τοποθεσίες όπου μπορείτε να τεντώσετε το δολάριο σας. Μερικοί είναι προορισμοί που προσφέρουν μεγάλη απόδοση του δολαρίου το 2020, ενώ άλλοι προσφέρουν οικονομικά αποδοτικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Είτε είστε backpacker στην Καμπότζη, ψάχνετε για μια πλούσια εμπειρία σαφάρι πολυτελείας στην Κένυα, το νησί hopping στην Ελλάδα ή θέλετε να εξερευνήσετε το Ορλάντο, Φλόριντα, αυτή η λίστα έχει κάτι για κάθε σημείο τιμής.

H Ciara Johnson είναι ένας blogger, συγγραφέας και ταξιδιώτης πλήρους απασχόλησης από το Χιούστον, Τέξας. Όταν δεν είναι στο δρόμο, γελάνε με φίλους, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ και τρώγοντας Chipotle. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ταξίδια της στο Instagram ή στο HeyCiara.com

 

MHΛΟΣ

Αν νομίζετε ότι η Σαντορίνη και η Μύκονος είναι εντυπωσιακά, απλά περιμένετε μέχρι να δείτε τη Μήλο. Την άνοιξη, πέρασα τέσσερις μέρες να εξερευνήσω αυτό το ελληνικό νησί και αποδείχτηκε ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου ταξίδια όλων των εποχών. Η Μήλος φιλοξενεί πάνω από 75 μοναδικές παραλίες, πολλές από τις οποίες έχουν βραχώδεις σχηματισμούς που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε σε έναν άλλο πλανήτη. Η αναπήδηση στο νησί ήταν το όνομα του παιχνιδιού και βοήθησε τις παραλίες αυτές να είναι δωρεάν.

Επισκέφθηκα κατά τη διάρκεια της εποχής των ώμων, πριν έφτασαν όλα τα πλήθη και οι τιμές αυξήθηκαν. Πληρώσαμε περίπου 40 δολάρια για ένα αυτοκίνητο μίσθωσης και λιγότερα από 223 δολάρια για ένα Airbnb μεταξύ των τεσσάρων. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια ιδιοτροπία, αλλά ήταν σίγουρα το επίκεντρο της εποχής μας στην Ελλάδα.

 

Δείτε στον σύνδεσμο το δημοσίευμα:

Το δημοσίευμα του Forbes

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios