ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Συζητείται "πάγωμα" των οικοδομικών εργασιών στη Μήλο

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες, μια προσπάθεια να συνεννοηθούν οι εργολάβοι - κατασκευαστές οικοδομικών έργων της Μήλου για μια παύση των εργασιών στο νησί, προκειμένου να θωρακιστεί ο πληθυσμός της Μήλου από την ανέλεγκτη έλευση προσωπικού από άλλες περιοχές. Η πιθανή διακοπή εργασιών, σύμφωνα με τις συζητήσεις θα μπορούσε να είναι 15ήμερη.


Είναι γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες στο νησί επικρατεί ανησυχία και διαμαρτυρίες για το γεγονός, ότι ενώ πλήθος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων έχουν παύσει λόγω κορονοϊού, οι οικοδομικές εργασίες συνεχίζονται, με προσωπικό που έρχεται από άλλες περιοχές και δεν έχει ελεγχθεί ως προς την υγεία του. Αλλωστε η περίπτωση της Ικαρίας, έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία και στη Μήλο.

Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, και συναντά μεγάλη συναίνεση.

Ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου, μια ανάρτηση του κ. Γιώργου Μαρτάκη, έδειξε ότι υπήρξε και αντίδραση:

Η ανάρτηση είναι δημόσια στο fb και έχειως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΙΤΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΝΗΣΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΚΑΙΡΗ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΜΗΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

 
 
 Στην ανάρτηση του κ. Γιώργου Μαρτάκη προστέθηκαν δεκάδες σχόλια, με δάφορες απόψεις για το θέμα.
  •  

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios