ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους πολίτες από τον 'Θησέα Κυκλάδων'

Δυο τηλεφωνικές γραμμές έχουν τεθεί στην υπηρεσία των πολιτών των Κυκλάδων, προκειμένου να τους βοηθήσουν να αντεπεξέλθουν με το λιγότερο δυνατό ψυχικό κόστος στην καραντίνα και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε ως κοινωνία.

 

Την έναρξη της λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για όλους τους πολίτες από αύριο Παρασκευή 10 Απριλίου ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00 στα τηλέφωνα 22810-79181, 22840-24745 και 22860-21203 ή και στα e-mail tΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Γιώργος Λεονταρίτης: «Σ’ αυτόν τον ασύμμετρο πόλεμο κατά του κορωνοϊού που δίνει με επιτυχία το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών υγείας, οφείλουμε ως ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ να δώσουμε τη “μάχη” και για την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των συμπολιτών μας. Η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης θα δοθεί με υπευθυνότητα και αγάπη από τα επιστημονικά στελέχη του “ΘΗΣΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ”. Σ’ αυτόν τον αγώνα στήριξης της κοινωνίας, είμαστε όλοι παρόντες».

 

ΚΕ.Σ.Υ. Σύρου: Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη
Επίσης, τηλεφωνική γραμμή βοήθειας συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης που θα παρέχεται από το άρτια καταρτισμένο και επιστημονικά έμπειρο προσωπικό του (ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς) έχει ανακοινώσει και το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕ.Σ.Υ.) Σύρου.
Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 – 14:00) στο τηλέφωνο 22810-79624 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://kesy-syrou.blogspot.com/.

 


Η λειτουργία της συγκεκριμένης γραμμής στήριξης αντικατοπτρίζει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς όλους τους πολίτες της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας των νησιών μας, λαμβάνοντας υπόψη το νέο και εξελισσόμενο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί υπό το πρίσμα της εμφάνισης του κορωνοϊού (Covid-19).

 

 

 

More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios