ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Στην κυρία Ανθούσα Μαρουδίτση - Ψαθά το Βραβείο Εθελοντισμού "Α. Αντωνιάδου"

 


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου την  5η Μαΐου 2020, επέλεξε, μεταξύ των υποψηφίων εργαζομένων της IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και των κατοίκων της Μήλου, το βραβείο να απονεμηθεί για το έτος 2019 στην ΑΝΘΟΥΣΑ ΜΑΡΟΥΔΙΤΣΗ-ΨΑΘΑ  του Μιχαήλ, για το σύνολο της εθελοντικής και κοινωνικής της προσφοράς κατά τη διάρκεια του 2019.   

 

Η Επιτροπή αξιολόγησε έντεκα υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από είκοσι δύο φορείς και ιδιώτες και αφορούσαν δράσεις συμπολιτών μας που ξεχώρισαν στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Το έργο της Επιτροπής ήταν δύσκολο γιατί και οι έντεκα υποψήφιοι/ες ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια του 2019 σημαντικό έργο ως εθελοντές και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι πολίτες, προσφέροντας τις γνώσεις και  το χρόνο τους σε ποικίλες δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς.

 

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης έλαβε την απόφαση της βράβευσης της Ανθούσας Μαρουδίτση-Ψαθά, λαμβάνοντας υπόψη το πολύπλευρο εθελοντικό και κοινωνικό της έργο, το οποίο εκφράζεται μέσα από τη συμμετοχή της σε πολιτιστικούς και τοπικούς συλλόγους, αλλά και μέσα από δικές της ατομικές πρωτοβουλίες που φανερώνουν το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Επιπλέον, η φετινή βραβευόμενη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στη διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων που αφορούν στη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μήλου και στη διάδοσή της στους νεότερους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού.   

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς επίσης και σε όλους τους συμπολίτες μας που προτάθηκαν για το «Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς Αναστασία Αντωνιάδου» για το εθελοντικό και κοινωνικό έργο που ανέπτυξαν το 2019.

 

 

Συγχαίροντας την Ανθούσα Μαρουδίτση-Ψαθά, ευχόμαστε οι δράσεις της να αποτελέσουν παράδειγμα κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης αλλά και πηγή έμπνευσης και για άλλους συμπολίτες μας.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ

IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

 

 

 

                                                     

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios