ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Mε το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως τιμήθηκαν ,ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ», ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», η ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΡΥΠΗΤΗΣ» και η Εταιρεία «IMERYS”.

 

 

Οι Σύλλογοί μας συμμετείχαν  στον ετήσιον εορτασμό των Ιερών Κατακομβών της Ιεράς Νήσου Μήλου.

 

 

Στις 13 Ιουνίου 2020 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Τρυπητής Μήλου τελέσθηκε εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄, με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Ιεράς νήσου, την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και πολλών Μηλίων πιστών

 

 

Στις 14 Ιουνίου 2020 το πρωϊ τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β΄ με τη συμμετοχή  Εφημερίων της Μήλου, την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και πολλών Μηλίων πιστών.

 

 

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που ήταν παρόντα και τίμησε με το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως που είναι ο Σταυρός της Οσίας Μεθοδίας της Κοιμωλίας , τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ» τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», την  ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΡΥΠΗΤΗΣ» για την συνεισφορά  τους  στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Μήλου και την Εταιρεία «IMERYS” για την προσφορά της στην οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό της Μήλου.

 

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ          ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

               «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»                                          «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ»

                 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ-ΤΟΜΠΑΛΙΔΟΥ                                             ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΙΩΤΗ

 

kat4.jpg

 

kat3.jpg

 

 

kat2.jpg

kat5.jpg

menelai katerinav ikeli255x220
koyntoyratzis255x220 0

Ακολουθήστε μας

loyladaki 255x2202
Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios