ΜΗΛΟΣ

Μήλος

ΚΥΜ: Μην φέρνετε στο Κέντρο Υγείας ύποπτα κρούσματα Covid - Πότε έρχεται Παιδίατρος

 

 


Την ώρα που φήμες για ύπαρξη ύποτου κρούσματος κορονοϊού στη Μήλο, δίνουν και παίρνουν, αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ, το Κέντρο Υγείας του νησιού εξέδωσε την εξής σημαντική ανακοίνωση:

A) Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας, μέσα από το οικείο περιβάλλον μας ή την επιχείρησή μας, άτομο που παρουσιάζει συμπτώματα συμβατά με τη λοίμωξη COVID-19, ΔΕΝ το μεταφέρουμε στο Κέντρο Υγείας, αλλά αντιθέτως καλούμε άμεσα στον τηλεφωνικό αριθμό 2287360000 ή 2287360001 και λαμβάνουμε οδηγίες από τον εφημερεύοντα ιατρό.

 

 

Το Κέντρο Υγείας παρέχει τις υπηρεσίες του καθημερινά, επί 24ωρου βάσεως, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρεί με ευλάβεια τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

 

 

Παρακαλούνται οι επισκέπτες του Κέντρου Υγείας που επιθυμούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα, να προσέρχονται την ακριβή ώρα του ραντεβού τους, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός στην είσοδο.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, λόγω του σταδιακά αυξημένου ρυθμού αφίξεων τουριστών στη Μήλο, οφείλουμε όλοι να εφαρμόζουμε τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας, για την ασφάλεια όλων μας.

 

 

Β) Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από Τρίτη 30/06/2020 έως Παρασκευή 10/07/2020, θα υπάρχει στο Κέντρο Υγείας παιδίατρος. Στο διάστημα αυτό θα συμπληρωθούν τα Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητών.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο 2287360012 (κα. Κοντογιάννη Κυριακούλα).

 

 

Ο πρόεδρος του Κ.Υ. Μήλου

    Κωνσταντίνος Μακρής

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios