ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Tripadvisor: Το Κλέφτικο της Μήλου, δεύτερη ωραιότερη παραλία της Ευρώπης!

Σύμφωνα με το Tripadvisor, η ομορφότερη παραλία στη γηραιά ήπειρο βρίσκεται στη νότια ακτή της Λαμπεντούζα σε ένα φυσικό καταφύγιο. Συγκρίνεται συχνά με την Καραϊβική επειδή έχει τιρκουάζ νερά.

Η θέα από την παραλία στο νησί «Isola dei Conigli» είναι είναι ιδιαίτερα όμορφη. Οι χρήστες του Tripadvisor αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει καλή προσβασιμότητα με λεωφορείο.

Δυστυχώς, υπάρχουν πάντα τραγωδίες στην ευρύτερη περιοχή της Ιταλίας.  Εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν με βάρκες βρίσκοντας καταφύγιο στην ΕΕ.

2η θέση: Παραλία Κλέφτικο, στη Μήλο

 

Η παραλία στο ελληνικό νησί των Κυκλάδων κατακτά τη δεύτερη θέση το 2020. Ωστόσο, δεν πρέπει οι επισκέπτες να περιμένουν μια μεγάλη παραλία, αλλά υπάρχουν συναρπαστικοί βράχοι κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά. Βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία. 

kleftikos


Ο κόλπος είναι προσβάσιμος μόνο δια θαλάσσης, δηλαδή με καραβάκι ή καγιάκ. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει: Η ελληνική παραλία βαθμολογήθηκε «εξαιρετική» 1057 φορές στο Tripadvisor.

3η θέση: Luskentyre, στη Σκωτία

Είναι πιο κρύα στις παραλίες της Βόρειας Ευρώπης, αλλά δεν είναι λιγότερο όμορφη. 

Η παραλία «Luskentyre» βρίσκεται στο νησί της Σκωτίας Harris. 

skotias


Οι χρήστες του Tripadvisor δηλώνουν ενθουσιασμένοι - αλλά συνιστούμε να την επισκεφθείτε σε χαμηλή σεζόν, διαφορετικά η παραλία είναι συχνά γεμάτη.

Στην έβδομη θέση είναι η παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη

Δεν πρέπει κανείς να χάσει αυτή την ευκαιρία. Αυτά νερά, αυτή την άμμο. «Εκπληκτική. Θα επέστρεφα ανά πάσα στιγμή», έγραψε ένας επισκέπτης στο Tripadvisor. 

elafonisi-01


 Δεν υπάρχει αμφιβολία, γιατί η παραλία Ελαφονήσι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στην Κρήτη.

9η θέση: Η παραλία Μπάλος, μια λιμνοθάλασσα στην Κρήτη, που θυμίζει την Ελαφόνησο

Βρίσκεται στην χερσόνησο της Γραμβούσας. Η παραλία Μπάλος προσελκύει κολυμβητές με την ψιλή, λευκή γεμάτα όστρακα και κοράλλια άμμο. Τα νερά της είναι πεντακάθαρα και ρηχά, γι 'αυτό η παραλία είναι επίσης κατάλληλη για οικογένειες με παιδιά.

mpalos


 Οι παραθεριστές μπορούν είτε να φτάσουν στη λιμνοθάλασσα μέσω χωματόδρομου (συνιστάται μέγιστη ταχύτητα 20χλμ την ώρα με το αυτοκίνητο) είτε πεζή. Όποιος επιλέξει το περπάτημα θα πρέπει σίγουρα να φορέσει αθλητικά παπούτσια.

Επίσης, στην 13η θέση των ομορφότερων παραλιών στην Ευρώπη είναι η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο

elafonisos-simos-beach-11-1024x667

Ειδήσεις σήμερα:

menelai katerinav ikeli255x220
koyntoyratzis255x220 0

Ακολουθήστε μας

loyladaki 255x2202
Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios