ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Δήμαρχος Μήλου: Δεν υπάρχει επίσημο κρούσμα, όχι στην παραπληροφόρηση!

Ενημέρωση Δημάρχου Μήλου:
Προς αποφυγή ειδήσεων παραπληροφόρησης που αναστάτωσαν τις προηγούμενες ημέρες τους δημότες της Μήλου μας, σας ενημερώνουμε πως έως και σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑ COVID-19.
Είναι λυπηρό να προωθούνται διαστρεβλώσεις της εύρυθμης λειτουργίας όλων των φορέων του νησιού που αγωνίζονται για τη διαφύλαξη μιας υγιούς τουριστικής περιόδου, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τις επιχειρήσεις και το τουριστικό κοινό τους.
Η Μήλος αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό για τους τουρίστες, με προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μήλου, το Κέντρο Υγείας, Φορείς, Σωματεία, Επιχειρήσεις και Δημότες επέδειξαν σύνεση, πειθαρχία, δραστικότητα και οργανωτικότητα. Έτσι διασφαλίσαμε θετικά αποτελέσματα που μας κράτησαν μακρυά από τα φώτα της πανδημικής δημοσιότητας.
Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί!
Δεν εφησυχαζόμαστε! Δεν έχουμε ξεπεράσει κανέναν κίνδυνο, δεδομένου ότι η τουριστική κίνηση ξεκινά, με αφετηρία την πρόληψη και στόχο ένα τερματικό σημείο με μηδενικά κρούσματα.
Θερμή παράκληση προς όλους:
Μην προβάλετε και προωθείτε ανυπόστατα σχόλια που καταστρέφουν ή μηδενίζουν τις προσπάθειες μηνών και μάλιστα εν όψει των ανεμενόμενων τουριστικών αφίξεων. Είναι ανεπίτρεπτο να δυσφημείται το νησί μας εκ των έσω!

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios