ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ένας νέος φορητός αναπνευστήρας στο Κέντρο Υγείας Μήλου από την IMERYS

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση παραδόθηκε σήμερα 13 Ιουλίου από τον Διευθυντή της Imerys Μήλου κ. Ιωάννη Σανούδο, ένας φορητός αναπνευστήρας Oxylog Plus 3000 στο Κέντρο Υγείας Μήλου, για την αντιμετώπιση τυχόν κρούσματος κορονοϊού στο νησί.  Η δωρεά έγινε μετά από αίτημα του Κέντρου Υγείας και σχετική επικοινωνία της Εταιρίας με το Υπουργείο Υγείας, το οποίο συντονίζει και εγκρίνει τις δωρεές που αφορούν σε ιατρικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του Covid-19.

 

 

 
 
 
 
Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Κωνσταντίνου Μακρή, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Σανούδο για τη συνεχή υποστήριξη που προσφέρει η Εταιρία στο Κέντρο Υγείας Μήλου. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Έπαρχος Μήλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλης και ο κ. Σανούδος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον και την υποστήριξη της Περιφέρειας, του Δήμου και της Εταιρίας στο έργο και στις υποδομές του Κέντρου Υγείας, ιδιαίτερα σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση που διέρχεται η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Ακολούθησε χαιρετισμός του Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού, και η εκδήλωση έκλεισε με μία σύντομη περιγραφή του φορητού αναπνευστήρα και της χρήσης του από τον Ιατρό του Κ.Υ.Μ. κ. Ηλία Αποστολόπουλο.
 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη η Υπεύθυνη συντονισμού της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ.Μ. κ. Ευμορφία Βαλλά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Κ.Υ.Μ. (ΙΣΚΥΜ) κ. Παναγιώτης Λιβανός, η Αντιπρόεδρος του ΙΣΚΥΜ κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη, η Ταμίας του ΙΣΚΥΜ κ. Ανθούσα Ψαθά, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος του Δήμου Μήλου στο Κ.Υ.Μ.  κ. Γεώργιος Μαρτάκης  και διοικητικοί υπάλληλοι του Κ.Υ. Μήλου.
 
 
Φωτογραφίες: Μήνα Καραμήτσου
 
More about: |

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios