ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ανακοίνωση του Δήμου Μήλου για τον παιδικό σταθμό

Ο Δήμος Μήλου ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες παιδιών ηλικίας από 2½  έως 12 χρόνων, ότι η υποβολή των Αιτήσεων – Εγγραφών για το σχολικό έτος 2020-2021 στον Παιδικό Σταθμό και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), μέσω ΕΣΠΑ – ΕΕΤΑΑ, ξεκίνησε την  Παρασκευή 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την  Τετάρτη 5  Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr)

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμου Μήλου, στην κ. Μαρινάκη Μαρία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22873 60105.  

Από το Δήμο Μήλου

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios